Sc Ariadne Impex Srl

Tel:0267-314986, Email:office@ariadneimpex.ro

MISIUNE

I. Societatea noastră SC ARIADNE IMPEX SRL având obiectul principal de activitate reciclarea materialelor refolosibile este una dintre acele societăți prin care Agenția Naționala de Mediu traduce in viata hotararile proprii cat si Uniunii Europene cu privire la asigurarea unui mediu curat si ecologic, prin colectarea a cât mai multe de astfel de materiale refolosibile care aruncate s-au depozitate necorespunzător poluază mediul înconjurător.

II. Fabricarea sobelor si cazanelor pe biomasă (crengi, salcii energetice, lemn, coceni, etc ) contribuie la curățirea mediului și folosirea acestora în scop util prin obținerea de energie caloric.

Arzătorul tip Rachetă cu care sunt prevăzute sobele și cazanele noastre asigură cel mai bun randament de ardere a materialelor arse aproprindu-se de 80 %, ceea ce înseamnă că monoxidul de carbon eliminat este minim, un procent foarte mic de aprox 1% .

III. Pentru ca economia sa fie si mai mare la acest cazan se poate atasa și un motor stirling, care transformă energia calorica în energie electrică, astfel odată cu asigurarea căldurii într-o casă de vacanță, concomitent putem obține și curentul electric necesar iluminării încăperilor, a funcționării diferitelor aparate casnice.

Prin acest ansamblu, conceput si fabricat de noi putem spune că suntem autorii a celor mai ecologice cazane.